15 Mayıs 2017 Pazartesi

Mekan Önerisi: Bağhane

Açık Hava Mekan Önerisi: Bağhane

Merhabalar,
malum kısa bir ara verse de artık havalar ısındı diyebiliriz. E havalar ısınınca kendimizi parka, bahçeye, sahile atmak için can attığımız da bir gerçek. Ancak gelin görün ki, Ankara iklimi gereği olsa gerek açık havaya uygun mekanlarda biraz sınırlı. Ama şimdi önereceğim mekanla, listemize oldukça sofistike ve şık bir açık hava mekan daha ekleyeceğiz :)



Mekanımızın adı Bağhane. Mekan sabahları şahane serpme kahvaltılarıyla, akşamları ise alkol eşliğinde et ve balık menüleriyle hizmet ediyor. 


Biz genellikle kahvaltı için tercih ediyoruz mekanı. Sunulan herşey taptaze. Peki neler var derseniz, 6 çeşit peynir, 2 çeşit zeytin, bal, kaymak, acı sos, domates-salatalık-yeşillik, kuru yemişler, sucuklu yumurta, omlet, bazlama, simit, ara sıcak olarak peynirli börek ve pişi ve sınırsız çay :)


Bol bol sunulan yiyecekleri şimdiye kadar hiç tamamıyla bitiremedik. Ne kadar öderiz derseniz, kişi başı 35 tl. Bu kahvaltının starı kesinlikle pişi/bişi/hamur kızartması :D Pek çok adı var hangi ismi kullanırsanız kullanın lezzeti şahane :)


Yiyeceklerden yeterince bahsettiysek gelelim mekana. Kışları şömine ve soba eşliğinde sıcak şarap içip güzel müzikler eşliğinde yemeğinizi yiyebilirsiniz. Havalar ısındığında ise yemyeşil bahçesini görmeden olmaz.



Havalar ısındı, e hadi atın kendinizi açık havalara :)

Mekan hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın :)

Şuraya bir de çok sevdiğim eteğimin fotoğrafını koyayım :D 


Tekrar görüşmek üzere...

NOT: İlk fotodaki uçuğuma iyice bakın, stres seviyemi görün :)  Birazcık iyi dileğe hayır demem 💋







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder